Yandex.Metrica
  • Unieke stapelkorting


Alle artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna u uw geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Cosmonline worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt dit binnen 14 dagen melden per e-mail aan Cosmonline onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Cosmonline zal het artikel vervangen of uw betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen. Heeft uzelf het verkeerde product besteld? Dan mag u deze natuurlijk ook retourneren. De kosten die hiervoor gemaakt moeten worden, zijn voor uw eigen rekening. Ook hiervoor geldt, dat het product goed verpakt dient te worden (zodat wij deze onbeschadigd ontvangen), in originele verpakking en ongebruikt verpakt moet worden.

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Cosmonline zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Cosmonline neemt in dit geval de retour verzendkosten voor haar rekening.

Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen
Stuur een e-mail naar info@cosmonline.nl zodat wij uw zending verwachten.

LET OP: Vermeld in het onderwerp van uw e-mail het ordernummer of het factuurnummer dat u via e-mail hebt ontvangen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. 

Cosmonline
Beekstraat 18
8162 HB Epe

Telefoon: (0578) 61 04 29
E-mail: info@cosmonline.nl

KvK:   62317164
BTW:  NL854764021B01